Alternativt opphold

Har du fått SMS varsel om alternativt opphold? Slik går du frem for å ordne alternativt opphold i periodene med støyende arbeider som påvirker din bolig.

 

12. mai varslet vi om arbeidet i sommer til et stort område av Kronstad.  Vi har i forkant identifisert en del boliger som vil oppleve støy i ulike deler av anleggsfasen, og vi har derfor varslet boliger dette  gjelder om muligheten for alternativt opphold.  Det vil også bety at ikke alle har fått samme melding.

Jeg har fått SMS om alternativt opphold - hva gjør jeg?
Kontakt oss aller helst på epost bybanen.utbygging@vlfk.no - alternativt på telefon 400 07 400. På bakgrunn av bosted vil vi kunne tilby og booke alternativt opphold (overnatting med frokost) for aktuelle datoer.  For de fleste tifeller vil overnatting være på Hotell Terminus eller Zander K ved Jernbanestasjonen. Fortell oss hvor mange som bor i enheten, og om det er andre forhold som er relevant for oss å vite om for bookingen.

For bedrifter som vil ha behov for alternativt kontorplass på dagtid, vil møte/konferanserom være alternativ til hotellrom.

Jeg har ikke fått melding om alternativt opphold - men det bråker slik at jeg ikke får sove likevel.

I meldingen vi sendte ut 12. mai, hadde vi forhåndsvurdert en del adresser som vi anså ville oppleve støyende arbeider.  Det betyr ikke at støyen slutter fra en gate til den andre. Vi har flere støymålere ute i området Kronstad, og dersom du opplever støyende arbeider, så har du anledning til å sende oss en enkel søknad der du oppgir adresse og hva du opplever som støyende.  

Søknadsskjema finner du her >>