Haukeland sykehus

Her finner du fremdrift og nyheter om Haukeland sykehus

Nabokontakter

Siste nytt om Haukeland sykehus stasjon

 • Kranselag i solskinn på Haukeland sjukehus holdeplass

  Haukelandsykehus
  Et kranselag er en gammel byggetradisjon som feirer godt gjennomført arbeid i prosjektet og er en viktig markering av tett bygg. I Bergen må vi gjerne vente på solen før vi kan feire skikkelig. Les mer i Veidekkes byggeblogg om kranselag hvordan det nå ser ut på holdeplassen frem mot åpning 21. november.
 • Høy aktivitet og fremgang på Haukeland sjukehus holdeplass

  Haukelandsykehus
  For at prosjektet har god produksjon og fremdrift er det viktig at alle involverer seg i planleggingen og løser utfordringer som oppstår underveis. Prosjektet er i en fase hvor veidekke er ferdig med betongarbeidene og flere fag kommer inn for å utføre omkringliggende aktiviteter. Les mer om dette i siste blogginnlegg fra Veidekke.
 • Design og detaljer på Haukeland holdeplass

  Haukelandsykehus
  Anlegget på Haukeland er inne i en fase der råbygget har tatt form og det arbeides videre mot ett tett bygg. Dette innebærer at midlertidige overleveringer fra Veidekke til andre tekniske fag kommer på løpende bånd. Se hvordan arbeidene går fremover på Veidekkes prosjektblogg.
 • Spørreundersøkelse til beboere Store Lungegårsvann - Haukeland - Kronstad

  Kronstad
  Entreprenør Skanska gjennomfører en spørreundersøkelse blant beboere langs anleggsområdet Skanska har ansvaret for - nærmere bestemt pågående arbeidet langs Store Lungegårdsvann, betongarbeid i Fløen og anleggsarbeidet på Kronstad. Målet med denne spørreundersøkelsen er å få kartlagt hvilke informasjon dere ønsker dere fra prosjektet og for å undersøke forbedringer vi eventuelt kan gjøre.