Veidekke i gang med å bygge Haukeland sjukehus holdeplass

Er du nysgjerrig på hvordan holdeplassen blir bygget? Vil du bli oppdatert på fremdrift og arbeid som skal utføres? Sjekk ut Veidekkes prosjektblogg.

 

I mai ble det klart at det er entreprenøren Veidekke som skal bygge den nye Haukeland sjukehus holdeplass. De har de siste ukene nå installert seg i anleggsområdet og skal gå i gang med sine konstruksjonsarbeider.

Frem til nå er det Skanska Norge som har vært i området Haukeland sjukehus holdeplass. Etter at de nå har avsluttet sine arbeider her, skal nå Veidekke sette opp bygget som vil inneholde følgende:

  • To innganger synlig fra bakkenivå tett på henholdsvis Haukeland Universitetssjukehus og Haraldsplass Diakonale Sykehus
  • Transportsjakter i betong på heholdsvis 30 og 15 meter til holdeplass og gangtunnel
  • Innredning av sjakter, gangtunnel og plattformhall
  • Bygging av tekniske og administrative rom

Er du beboer, student eller har arbeidsplassen din nær den nye holdeplassen?

Lenke til Veidekkes prosjektblogg Instagramkonto Veidekke

Veidekke har opprettet en prosjektblogg som vil gi informasjon om fremdriften av arbeidene ved Haukeland og det er her du kan komme i kontakt med dem. Her vil du kunne bli gjort kjent med eventuelle vegomlegginger, aktivitetskalender og samt et kontaktskjema. Ønsker du å melde deg på nyhetsbrev? Du kan ta kontakt både via nettsiden og følgende e-post: 
tilbakemelding.D13@veidekke.no

Her ligger prosjektbloggenhttps://bybanend13.veidekke.no/

På Instagram? Følg dem her for bilder og info om fremdrift: d13_veidekke 

 

Veidekke sine arbeidet med den underjordiske holdeplassen vil være ferdigstilt høsten 2022.

 

Arbeid i Kronstad Fløen Møllendal

Skanska Norge trekker seg nå ut av områdene ved Haukeland, men skal likevel fortsette med grunnarbeider på Kronstad og Møllendal og tunneldriving i Årstadtunnelen fra Fløen. Det betyr at for disse områdene har de fremdeles ansvar for å sende ut nødvendig informasjon og ha all nabokontakt til de er ferdig med sine arbeider februar 2022. 

Ønsker du å ha nyhetsbrev fra Skanska, send e-post til BybanenD12@skanska.no

Sprengingsvarsel: 
For sprengninger i området Møllendal/Fløen til og med Haraldsplass: Send SMS FLØEN til 27333. I sms-varselet angir vi mer detaljert hvor vi sprenger. Det vil bli gitt lydsignal før hver salve. For å melde deg av sprengningsvarselet, send STOPP FLØEN eller STOPP HAUKELAND til 27333

Følg tunneldrivingen i Årstadtunnelen, kartene oppdateres hver 14. dag 

 

Kontaktpersoner i Bybanen Utbygging:

Mona Løvås
Prosjektleder Bybanen Utbygging
E-post: mona.lovas@vlfk.no

Camilla Einarsen
Kommunikasjonsrådgiver Bybanen Utbygging
E-post: camilla.einarsen@vlfk.no
Mobil: 90556050