Nyhetsbrev for Bybanebyggingen AdO - Haukeland - Kronstad

Ønsker du jevnlige oppdateringer for byggearbeidene på strekket AdO til Kronstad på epost? Meld deg på Skanskas nyhetsbrev.

Hjemmekontor eller i karantene der vi bygger?

Vi har et viktig samfunnsoppdrag
 

Ønsker du faste oppdateringer om hva som skjer på strekket fra AdO til Kronstad? Meld deg på entreprenør Skanskas nyhetsliste for oppdateringer per epost.

Slik går du frem:

  • Send en epost til BybanenD12@skanska.no der du skriver navn, adresse og din epostadresse med melding om at du ønsker å få tilsendt jevnlige oppdateringer over hva som skjer.
  • Du kan også oppgi hvilket område du er mest interressert i, eksepelvis Fløen eller Kronstad. 
  • Ved å sende inn navn, e-postadresse og evt interesseområde til BybanenD12@skanska.no samtykker du til at Skanska sender deg informasjon om nyheter for byggingen av Bybanen på strekket AdO – Kronstad, og at Skanska bruker e-postadressen din til å gjøre dette.

Spørsmål til byggingen av Bybanen 

  • Har du spørsmål knyttet til arbeidet som utføres AdO - Haukeland - Kronstad ,ta kontakt med Skanskas nabokontakt Jan Erik Eriksen på BybanenD12@skanska.no
  • Har du generelle spørsmål om Bybanen og bybanbebyggingen, ta kontakt med Bybanen Utbygging på bybanen.utbygging@vlfk.no eller ring 400 07 400.