Filtrer på byggetrinn

 • Hva skjer på Mindemyren i februar?

  Mindemyren   Kristianborg  

  Kanalen begynner virkelig å finne sin form, og nå begynner også arbeidet med å bygge sykkelundergangen ved Minde allé. Med dette arbeidet blir det også endringer i kjøremønsteret både for bilister og syklister i Kanalveien Sør.  I Kanalveien nord blir det nattarbeid i forbindelse med graving av kabelgrøft. Se illustrasjoner og tekst for en beskrivelse av arbeidet som skal gjøres.

 • Veiomlegging Minde allé

  Mindemyren  

  Natt til torsdag 6. februar blir det nytt kjøremønster i Minde allé. Grunnen til omleggingen er å kunne begynne arbeidet med undergangen for gang - og sykkelveien.

 • Rivearbeid på Nygårdstangen

  Bystasjonen  

  Helgen 24. - 26. januar river vi to bygg på BaneNors containerterminal for å lage plass til Bybanen. Det vil bli kveldsarbeid for å kunne rive disse byggene raskt i tiden det er minst aktivitet på terminalen.

 • Nattarbeid ved Kristianborg

  Kristianborg  

  Torsdag og fredag skal vi støpe toppen av den nye broen for E39 over bybaneholdeplassen ved Kristianborg. Arbeidet vil foregå i  fra 05:00 torsdag 16. januar til formiddagen fredag 17. januar  Betongarbeidet medfører støyende arbeider også gjennom natten.

 • Kanalveien blir enveiskjørt 13. januar 06:00

  Mindemyren   Kristianborg  

  Nå blir det store endringer i kjøremønsteret i Kanalveien. Kanalveien blir stengt i nordlig ende for gjennomkjøring helgen 10.-13. januar på grunn av anleggsarbeid, og fra 13. januar 06:00 blir Kanalveien nord enveiskjørt i retning Minde Allé. Les mer om endringene både for bilister, gående og syklende og hvordan du kommer deg til kontorer og butikker.

 • Beboermøte Kronstad

  Kronstad  

  For beboere i området Kronstad holder Bybanen Utbygging et beboermøte 28. november i forbindelse med arbeid med bybaneutbygging i Kronstadområdet.

Se mer