Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjoN

Musikklinjens julekonsert

Det er den tiden igjen. Tiden for gåsegud og høytidsstemning når musikklinjen spiller opp i Fridalen kirke torsdag 13. desember kl. 19. Variert julemusikk fra kor, orkester, ensembler og solister. Inngang: Voksen kr. 100, barn over 12 år og studenter kr. 50, barn under 12 år gratis. Billetter kjøper du i kirken eller på nett.

Julekonserten på Facebook

Trenger du hjelp med matten?

Torsdager kl 14:05 er det matteverkstedet på klasserom 10. Her får du veiledning i matematikk, enten du forbereder neste prøve, eller bare er interessert i å jobbe jevnt med faget. Tilbudet er åpent for alle, og finner sted hver torsdag hvis det ikke kolliderer med møter for lærerne.

Aktuelt

Kast riktig!

Kast riktig!

2. mai satt ivrige medlemmer i Natur og ungdom vakt ved utvalgte bosspann for å bidra til økt bevissthet rundt kildesorteringen her på skolen. To dager senere sjekket vi boss-spannene for å se hvor flinke vi er til å putte avfallet vårt i riktig spann.

1MD vant sykkelaksjonen!

1MD vant sykkelaksjonen!

Fra starten av mars til slutten av mai rullet vi i gang Langhaugens egen sykkelaksjon for Vg1. Målet var å få flest mulig til å reise mest mulig CO²-fritt.

Se flere saker