Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

IKT-hjelp

IKT-konsulent Rolf-Atle Rolfsnes er normalt på skulen måndag, onsdag og torsdag, og kan hjelpa med IKT-problem. Du kan òg prøve å melde feil på https://elevhjelp.vlfk.no. Det er lurt å endre passordet ditt til noko anna enn det du fekk på sms. Pass òg på at du får installert Officepakken med ...@iskole.no og start skylagringa OneDrive.

IKT-informasjon

Gratis frukost

Fitjar vgs tilbyr gratis frukost kvar dag frå kl. 07.15 til 08.05 -  Havregraut 2 dagar i veka og smørefrukost 3 dagar i veka. 

Facebooksida til skulen

Aktuelt

Open skule

Open skule

Tysdag 18. februar har me open skule på Fitjar vidaregåande skule mellom kl. 14.00 og 19.00. De vert mogleg å sjå på lokala våre, besøka elevar og lærarar i klasseromma og å få informasjon om tilbodet vårt. Dei ulike linjene har og ekstra aktivitetar og sal av elevarbeid. Kantina vår er open heile dagen, og elevane på restaurant- og matfag lagar mat: ta middagen og kaffien hos oss og sjå kor kjekt me har det på Fitjar! Velkommen til oss!

Feira nytt fylke

Feira nytt fylke

Torsdag 09. januar vart flagget heist, og det nye storfylket vårt vart feira med ei felles markering samtidig på alle dei vidaregåande skulane i Vestland.

Sjå fleire saker