Byggetrinn 4

Bergen sentrum - Fyllingsdalen

Sentrum: Nye spor til Fyllingsdalen legges i sommer

Fra 13. juni til 9. august blir det intens jobbing med å legge nytt spor og sporvekslere ved den nye holdeplassen i Kaigaten og legge sporvekslere for linje 2 utenfor Bystasjonen. Beboere og næringsliv må i denne perioden dessverre påregne støyende arbeider og arbeid gjennom hele døgnet.

 • Hva skjer med undergangen i Møllendal?

  Fløen
  Du har kanskje irritert deg over at det ikke er mulig å gå eller sykle under jernbanebroen i Møllendal. Dette er grunnen til at den er stengt – og hvorfor det er vanskelig for oss å kunne si nøyaktig når den åpner igjen.
 • Lys i tunnelen

  Bergen sentrum - Fyllingsdalen
  Vi som jobber i tunnelbransjen har gjennomslag som viktige milepæler underveis i tunneldrivingen. Nylig kunne vi feire gjennomslag i både sjakt sør ned til Haukeland sjukehus holdeplass og i mellom banetunnelen og vognhallen i Fyllingsdalen.
 • Fakta om Sykkeltunnelen i Løvstakken

  Bergen sentrum - Fyllingsdalen
  Det er mange som gleder seg til gang og sykkeltunnelen er ferdig. Da vil nok mange bergensere få en ny hverdag som skaper et helt nytt nettverk i Bergen by. Når tunnelen er ferdigstilt kan man sykle sammenhengende fra Fyllingsdalen og inn til sentrum på splitter nye sykkelveier.
Se mer

Følg oss på sosiale medier

Snarveier

Informasjon om støy i anleggsperioden

Les mer om støy

Ansatte i Bybanen Utbygging

Ansatte i Bybanen Utbygging