Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Velkomen til eit felles foreldremøte for foresatte på Bergen katedralskole og Amalie Skram vgs.

Tema: Ungdom og rus
Tid og stad: 5. mars kl. 19.00 i gymsalen på Amalie Skram vgs.

Vi ser at det er ein auke i rusbruk (Ungdata 2019). Ungdomen er ein periode i livet der ein er ekstra sårbare og utprøvande. Både føresette og skule ønsker å støtte dei unge til å ta gode val.

Vi får besøk av psykiatrisk sjukepleiar Gerd Helene Irgens og Kjartan Snorrason frå Kriminalitetsforebyggende etat i Politiet.

Meir info på Facebook

Kva skal du studere?

Besøk frå ulike utdanningsinstitusjonar i tida frametter: 

10.mars og 11.mars: Skal du studere REALFAG? Realfagstudenter besøker oss og informerer om alle muligheitene på UiB. Du møter dei i kantina begge dager.

30.mars: Er du nysgjerrig på NTNU generelt og Industriell Økonomi og Teknologiledelse spesielt? Auditoriet kl. 11.40-12.10

Essayistikktid for Vg2

Essayistikktid for Vg2

Det er tid for essayistikk for vg2-elevane på Katten og vi derfor har hatt besøk av forfattar Marit Eikemo. Ho leste eit av sine eigne essay frå samlinga "Samtidsruinar", snakka om essaysjangeren generelt og litt meir spesielt om korleis ho sjølv jobbar når ho skal skrive essay.

Kattenstrikk for Kirkens Bymisjon

Kattenstrikk for Kirkens Bymisjon

Det har klirra i strikkepinnar på Katten i haust og nøste med oransje garn har dukka opp over heile skolen. Grunnen er Kirken Bymisjon sin juleaksjon "Gled en som gruer seg til jul" som startar 1.november. Den morgonen blir det hengt opp og delt ut oransje skjerf i byar over heile landet. I år er fleire av desse skjerfa strikka av elevar og tilsette på Bergen Katedralskole.

Eldre artiklar