Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Open dag torsdag 6. februar 2020

Open dag er for elevar i ungdomsskolen som vil vite meir om kva Bergen Katedralskole tilbyr og korleis det er å vere elev her. 

Dersom du vil vite meir om vårt engelskspråklege tilbod International Baccalaureate (IB) så kan du sei frå om det når du melder deg på. Les meir her eller meld deg på via lenka nedanfor. 

Påmelding

Parent evening for 2IB

On Tuesday 21st Januar we welcome parents/guardians and students from 2IB to our parent evening between 18:00 and 19:30. More information can be found here

Foreldre-/føresettemøte for Vg1

Tysdag 28. januar, kl. 18 i skolen si kantine.

Kattenstrikk for Kirkens Bymisjon

Kattenstrikk for Kirkens Bymisjon

Det har klirra i strikkepinnar på Katten i haust og nøste med oransje garn har dukka opp over heile skolen. Grunnen er Kirken Bymisjon sin juleaksjon "Gled en som gruer seg til jul" som startar 1.november. Den morgonen blir det hengt opp og delt ut oransje skjerf i byar over heile landet. I år er fleire av desse skjerfa strikka av elevar og tilsette på Bergen Katedralskole.

Besøk av Adil Khan

Besøk av Adil Khan

I samband med Verdsdagen for Psykisk Helse fekk Vg1, Vg2 og 3e besøk av  dansar og skodespelar Adil Khan. Han heldt eit rørande og personleg foredrag om oppvekst og psykisk helse.

Eldre artiklar