Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Skolen har fått nye telefonnummer.

Fra i dag har skolen fått nytt telefonnummer både til sentralbord og ansatte. 
Det nye nummeret til skolen er 55 59 51 00.  Tlf nummer til ansatte er allerede eller vil bli oppdatert om få dager.  Det gamle nr vil fortsatt fungere i en overgangsperiode.

Bestill elev pc

Gratis skolefrokost

Årstad videregående tilbyr alle elevene gratis frokost fire dager i uken, med ferskt brød, variert pålegg og frukt.  Her kan du spise i flotte omgivelser sammen med kamerater og venninner. Vi starter opp med skolefrokost fra og med 27. august.

Aktuelt

Elevundersøkinga - informasjon til foreldre føresette

Kvart år deltar Årstad videregående skole i den nasjonale elevundersøkinga til Utdanningsdirektoratet (UDIR).  Dette er noko vi gjerne deltar på. Det gir skulen eit godt høve og grunnlag til å diskutere og utvikle læringsmiljøet.  Du som forelder/føresett kan lese meir om formål, gjennomføring og kva data som vert samla inn.  (Informasjonen er henta frå UDIR).

Velkommen til foreldremøte 24.09

Velkommen til foreldremøte 24.09

Velkommen til foreldremøte for vg1/vg2  mandag  24.09.18 kl.  17.  Programmet er delt i to økter. Først en fellesøkt med informasjon fra rektor. Dernest blir det gruppevise møter med kontaktlærer. Les hele programmet i artikkelen.

Se flere saker