Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Ikke flere ledige studieplasser?

Vi har nå fått langt flere henvendelser om skoleplass enn det vi har å tilby.   Det er derfor ikke lenger mulig å registrere ønske  om skoleplass hos oss.

Bestill elev pc

Gratis skolefrokost

Årstad videregående tilbyr alle elevene gratis frokost fire dager i uken, med ferskt brød, variert pålegg og frukt.  Her kan du spise i flotte omgivelser sammen med kamerater og venninner. Vi starter opp med skolefrokost fra og med 27. august.

Aktuelt

Velkommen til foreldremøte 24.09

Velkommen til foreldremøte 24.09

Velkommen til foreldremøte for vg1/vg2  mandag  24.09.18 kl.  17.  Programmet er delt i to økter. Først en fellesøkt med informasjon fra rektor. Dernest blir det gruppevise møter med kontaktlærer. Les hele programmet i artikkelen.

Ønsker du å gå på Årstad videregående skole?

Fram til 1. september får alle elever tildelt studieplass gjennom inntakskontoret i Hordaland fylkeskommune. Du må derfor kontakte inntakskontoret i denne perioden. Etter 1. september vil vi ta opp elevere dersom vi har ledige plasser. Vi vil da legge ut et elektronisk skjema på denne siden hvor du kan registrere deg. Vi vil da ta kontakt dersom vi har ledige plasser der du ønsker å være elev.

Se flere saker