Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Invitasjon til open dag torsdag 12. januar 2017 kl. 08:30-12:00 for elevar som vurderer å søke på Stend hausten 2017.

Som eit ledd i søknadsprosessen til vidaregåande skule, inviterer vi elevar i 10. klasse til open dag innan programområda idrettsfag, naturbruk og service og samferdsel. Les meir om påmelding i invitasjonen!

Same kveld kl. 18:00-20:00 er foreldre, trenarar og elevar på 10. trinn velkommen til å få informasjon om tilboda på utdanningsprogramma Idrettsfag, Naturbruk og Service og Samferdsel.

Vi håper mange bruker sjansen til å få informasjon som kan hjelpe til med å gjere eit godt og riktig val av vidaregåande skule.

Invitasjon til open kveld Invitasjon til open dag

Juleavslutning 2016

Skulen har vokst mykje dei siste åra, men vi vel likevel å halde på tradisjonen med julegraut på avslutninga før jul. For å få det til må vi dele oss opp i fleire omgangar.

Måndag 19/12 kl. 13:00: VG3 - idrett og påbygg
Tysdag 20/12:
Kl. 09:30: Idrett (vg1/vg2) og HT/HTA.
Kl. 11:30: Naturbruk + Service og samferdsel.

Avslutning i klassen blir gjort etter avtale med kontaktlærar.

Elevane vil og få med seg juleshowet på Stend før dei tar juleferie, og det håper vi mange andre også nyttar høvet til, les meir om dette på facebook. 

Juleshow på Stend

Aktuelt

Snart er det jul 2016

Snart er det jul 2016

På Stend er juleførebuingane i gong. I drivhusa er blomane i godt driv, og i vindauga er adventslysa tent. På Stend er desember prega av prøvar og vurderingar for elevane, men og mange trivelege juleaktivitetar.

Politikarbesøk på Stend fredag 18. november 2016

Politikarbesøk på Stend fredag 18. november 2016

Fylkesordførar Anne Gine Hestetun tok fredag 18. november med seg partikollega og leiar i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, på besøk til Stend. Det ho ville vise han, var korleis vi som skule har takla overgangen frå jordbrukskule til vidaregåande skule, med nye utdanningsprogram og stort mangfald.

Sjå fleire saker