Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Hybel

Os vgs har stoppa tilbodet om å hjelpe med hybel. Er du på jakt etter hybel eller har du en ledig hybel til leige? Då anbefalast du å sjekke ut finn.no og facebook sidene «Finn Os» (kjøp, slag, bytte, leige… og Oppslagstavlo i Os.

Oppmøte skulestart

Vg2 Anleggsteknikk, Vg2 Arbeidsmaskiner og Vg3 Anleggsmekaniker møter måndag 22.08.16 kl. 0900. Alle dei andre klassane møter torsdag 18.08.16.

Bestill byggeoppdrag

Aktuelt

Bestemannstur til Volvo 2016

Bestemannstur til Volvo 2016

Tradisjonen tro ble det også i år avviklet bestemannstur. Beste elev på VG2 anleggsteknikk og VG2 arbeidsmaskiner, fra de seks landslinjeskolene med anleggsfag (Kirkenes, Fauske, Os, Øksnevad, Solør og Sam Eyde videregående skoler) invitert av Volvo Maskin A/S til en tur til Sverige. Det er en gulrot for de som ønsker å gjøre noe ut av skoleåret, og en fin måte for Volvo Maskin å ønske velkommen til anleggsbransjen.

Elevar på praksis i Spania

Elevar på praksis i Spania

Tidleg i april reiste elevar frå Os vgs ned til flotte sørvest kysten av Spania, nær Gibraltar. Turen har vært ein del av prosjekt til fordjupning i Sal og Service. Elevane reiste ned for å oppleve ein næringsbedrift i Spania.

Sjå fleire saker