Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Nye fråværsreglar 

I haust vart det innført nye reglar for fråvær. Her finn de ei oppsumering av dei nye reglane. De kan lesa meir om dette i rundskriv om fråværsgrenser.  Det vert og ein gjennomgang av det nye fråværsreglementet på foreldremøte onsdag 29.1.

 

Finn ut meir

Velkommen til foreldremøte 

Onsdag 21. september kl. 18.00 inviterer vi til foreldremøte. Fyrst vert det ei samling for alle i atriet / kantina, før kontaktlærarane har klassevise samlingar.

Merk. De vert invitert til konferansetimar i oktober. Påmeldingslister kjem seinare.

Aktuelt

Oppstart for elevrådet

Oppstart for elevrådet

Med slagordet "Din kvardag, vårt oppdrag" er det nye elevrådet topp motivert for å skape aktiviteter og trivsel på skolen! Torsdagens samling på Fjordslottet ble brukt til å bli kjent, lagbygging og idéutvikling.

Kick-off for nye IKT-superbrukerar

Kick-off for nye IKT-superbrukerar

Idag var det Kick-off på fjordslottet for dei nyoppretta IKT-superbrukarane på skulen. Ein superbrukar i frå kvar klasse skal være klassens ressursperson innan IKT og digitale verktøy. Superbrukaren vil blant anna kunne hjelpe medelevar med installasjon/avinstallasjon av programvare, kome på nett, og gje informasjon i god bruk av pc. Dei skal også være bindeleddet mellom elevane og IKT-gruppa ved skulen, der dei kan melde inn opplæringsbehov og evt. andre utfordringer fra elevene. Superbrukarane kjem også til å bli utfordra på å halde kurs for klassen. Ved slutten av skuleåret vil elevane få ein attest med seg vidare.

Sjå fleire saker