Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Foreldremøte Vg1 studsp. og KDA

Det blir foreldremøte 31.januar klokken 18:00 for Vg1 Studiespesialiserende, Vg1 Kunst, design og arkitektur. Oppmøte: Kantinen i 2. etasje.
 
Her vil det bli informasjon om fagvalg for neste skoleår, og hvilke fag skolen tilbyr. Etter presentasjonen blir det anledning til å snakke med rådgiver og avdelingsledere angående valg av programfag. Årets blokkskjema kommer om kort tid på hjemmesiden. Frist for å velge programfag er fredag 10. februar.

Påmeldingsskjema

Åpen dag 1.februar på OLV

Det blir arrangert åpen dag på Olsvikåsen vgs  onsdag 1. februar 2017. Arrangementet foregår på dagtid. Skolen tar kontakt med rådgiverne på ungdomskolene for avtale om tidspunkt for hver enkelt skole. Velkommen!

Aktuelt

Elevrådet for 2017 er valgt

Elevrådet for 2017 er valgt

Elevrådet avholdt årsmøte onsdag 18.januar på Hotel Scandic. Engasjerte elever sørget for at det ble et godt gjennomført årsmøte. Bildene viser det nye elevrådsstyret, det gamle styret og begge samlet. Skolen takker for innsatsen til de som går ut av styret, og ønsker det nye styret lykke til!

Norgesrekord i simultansjakk på Olsvikåsen vgs.

Norgesrekord i simultansjakk på Olsvikåsen vgs.

Norgesrekord i simultansjakk på Olsvikåsen. Tidligere elev Joachim Nilsen spilte 82 partier - og vant alle... Beste elev ble Håkon Strøm, mens Thomas Kristoffersen gikk til topps i ansattklassen. Gratulerer til alle som var med og gjorde dette til et strålende arrangement.

Se flere saker