Et godt sted å være. Et godt sted å lære.

kunnskap og kreativitet - trivsel og takhøyde

IMG_0887.JPG

Langhaugen er en skole med godt og inkluderende miljø, dyktige lærere og stor aktivitet.

Skolen har fem klasser på hvert trinn på utdanningsprogram for studiespesialisering. I tillegg har skolen en klasse på hvert trinn i henholdsvis musikk og dans på utdanningsprogram for musikk-dans-drama. Skolen har til sammen ca. 600 elever.

Kombinasjonen av studiespesialisering og musikk og dans gir Langhaugen et særpreg utenom det vanlige. På denne skolen finner du glede og kreativ spontanitet i kombinasjon med det seriøse.

kart langhaugen.jpg

Her er vi!

Langhaugen skole ligger  i Hagerupsvei, sør for Brann Stadion og nord for Tveitevannet. For å komme hit kan du f.eks. ta buss nr. 21 eller 3, eller ta bybanen til Sletten eller Wergeland.

Mer om skoleskyss

Ledelse og administrasjon

Rektor Profilbilde av Tore Tveit

Tore Tveit

Assisterende rektor Profilbilde av Randi Skogedal

Randi Skogedal

Avdelingsleder musikk og dans Profilbilde av Åsne Kvamme

Åsne Kvamme

Avdelingsleder norsk og samfunnsfag Profilbilde av Kari Kaardal

Kari Kaardal

Avdelingsleder realfag og kroppsøving Profilbilde av Morten Bygstad

Morten Bygstad

Fagleder Profilbilde av Berit Tesaker

Berit Tesaker

Elevinspektør Profilbilde av Stian Hofslett Thowsen

Stian Hofslett Thowsen

Send e-post 41208238
Administrasjonsleder Profilbilde av Odrun Totland

Odrun Totland

Skolens historie

Langhaugen videregående skole ble tatt i bruk 1961. Skolen var en erstatning for Sydneshaugen skole som ble overlatt til Universitetet i Bergen. Bygget er tegnet av ark. byarkitekt Eystein Michalsen. Langhaugen har hatt musikklinje siden 1986, og det første kullet danseelever begynte i 1997.

Miljøfyrtårn

Langhaugen er sertifisert som en miljøfyrtårnskole. Det vil si at vi tenker på miljøet i alt vi foretar oss.