Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjoN

HPV-vaksine mot livmorhalskreft

Fra 1. november får alle jenter født i 1991 eller senere tilbud om gratis vaksine mot humant papillomavirus. HPV-vaksinen anbefales for å forebygge livmorhalskreft og forstadier av livmorhalskreft forårsaket av HPV-infeksjon.

Hvis du takket nei da du fikk tilbud om vaksinen i 7. klasse og ønsker å ta den nå, kan du ta kontakt med helsesøster Gerd-Anne. Send henne en melding på ItsLearning eller mobil 94507909. Husk å skrive fullt navn og hvilken klasse du går i.

Vaksineinfo

Juletoner

Torsdag 15. desember lar du bløtt freden senke seg når musikkelevene fra Langhaugen stemmer opp sine instrumenter og seg selv til den tradisjonsrike julekonserten. Det er i Skjold kirke du vil være klokken 19.

Entré kroner 100, elever og studenter 50.

 

Aktuelt

Leken historie

Leken historie

3C tok historien i lekne hender på fagdagen fredag 18. november. Men tro ikke at seriøsiteten vek plassen da gruppene snekret spill om norgeshistorien!

Takhøyde, lys og mørke

Takhøyde, lys og mørke

Det meste er ved det gamle ved Langhaugen vgs når skolestarten tar oss, men for de nye elevene er alt nytt. Og selv vi som returnerer til skolen har noe ferskt å se frem og opp til.

Se flere saker