Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjoN

Studieorientering

Torsdag 26. januar drar både Vg1 og Vg3 til Grieghallen hvor institusjoner fra inn- og utland promoterer seg selv og sine studier. Vi har fått plass på messen fra 13:00 til 14:30.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Nå kan alle Vg1-elever bestille vaksine mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). Tilbudet gjelder også elever på Vg2/Vg3 som ikke har fått tilbud tidligere. Svarfrist: Mandag 16. januar.

Mer info fra Folkehelseinstituttet

"Åpen dag" for 10. klasse

Onsdag 8. februar blir det "Åpen dag" på Langhaugen. Alle elever på ungdomsskoler som vurderer å søke Langhaugen neste skoleår er hjertelig velkommen!

Opplegget varer fra kl. 09:30 til kl. 12:00. Det blir informasjon om de ulike fagene skolen har å tilby, og en presentasjon av skolens mangfold innenfor studiespesialisering, musikk, dans og ulike elevaktiviteter. Vi innleder med revyinnslag, musikk og dans i skolens aula.

Onsdag 15. februar kl.17 til 19 har vi åpen infodag for deg som tenker på å søke dans på Langhaugen neste år.Ta med foreldre, foresatte og venner. Kom, se, spør og snakk med oss!

 

Aktuelt

Leken historie

Leken historie

3C tok historien i lekne hender på fagdagen fredag 18. november. Men tro ikke at seriøsiteten vek plassen da gruppene snekret spill om norgeshistorien!

Takhøyde, lys og mørke

Takhøyde, lys og mørke

Det meste er ved det gamle ved Langhaugen vgs når skolestarten tar oss, men for de nye elevene er alt nytt. Og selv vi som returnerer til skolen har noe ferskt å se frem og opp til.

Se flere saker