Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjoN

Hei, du!

Du som om noen måneder skal feire avslutningen av ungdomsskolen med verdens beste sommerferie. Du som står foran det som kanskje er ditt første, store og selvstendige valg her i livet: Hva skal du gjøre, hvor skal du gå? Vi snakker skolevalg og videregående opplæring. Er du med? Det håper vi for innen 1. mars må du ha gjort deg opp en mening. Ta en titt på oss da! Vi vil gjerne være med deg og ha deg hos oss fra høsten av.

Kom og vær med oss!

"Åpen dag" for 10. klasse

Onsdag 8. februar blir det "Åpen dag" på Langhaugen. Alle elever på ungdomsskoler som vurderer å søke Langhaugen neste skoleår er hjertelig velkommen! Send en epost til tore.tveit@hfk.no dersom dere er interessert i å komme.

Opplegget varer fra kl. 09:30 til kl. 12:00. Det blir informasjon om de ulike fagene skolen har å tilby, og en presentasjon av skolens mangfold innenfor studiespesialisering, musikk, dans og ulike elevaktiviteter. Vi innleder med revyinnslag, musikk og dans i skolens aula.

Onsdag 15. februar kl.17 til 19 har vi åpen infodag for deg som tenker på å søke dans på Langhaugen neste år. Ta med foreldre, foresatte og venner. Kom, se, spør og snakk med oss!

 

Aktuelt

Leken historie

Leken historie

3C tok historien i lekne hender på fagdagen fredag 18. november. Men tro ikke at seriøsiteten vek plassen da gruppene snekret spill om norgeshistorien!

Takhøyde, lys og mørke

Takhøyde, lys og mørke

Det meste er ved det gamle ved Langhaugen vgs når skolestarten tar oss, men for de nye elevene er alt nytt. Og selv vi som returnerer til skolen har noe ferskt å se frem og opp til.

Se flere saker