Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjoN

Takk for i år - velkommen tilbake!

Nyt ferien. Vi gleder oss allerede til å se deg igjen. Kontoret på Langhaugen er bemannet fra 9 til 15 til og med fredag 1. juli. Etter ferien finner du oss her fra mandag 1. august til de samme tidene.

Første skoledag er torsdag 18. august, og de ulike trinnene møter til følgende tider:

  • Vg1 kl. 10
  • Vg2 kl. 12
  • Vg3 kl. 11

Vitnemål/kompetansebevis for Vg3-elever

kan hentes på skolen fredag 24.juni fra kl.12. Alle vitnemål overføres automatisk til samordna opptak og blir tilgjengelige for høgskolene og universitetene, men feil kan oppstå, og du må selv logge deg inn for å sjekke at vitnemålet ditt er på plass digitalt. Du kan sende vitnemålet på papir innen 1. juli til skolen du har søkt på dersom det ikke er overført digitalt.

Dersom du mangler et fag eller ikke har bestått alle fagene dine så får du et kompetansebevis. Dette blir ikke overført til samordna opptak, og du kan vanligvis heller ikke få studieplass med et kompetansebevis. Dersom du var syk på eksamen kan du søke om betinget opptak allerede fra høsten. Ta kontakt med høgskolen eller universitetet du søker på om dette. Alle som har vært syke på eksamen eller strøket på eksamen eller i standpunkt vil få tilbud om ny eksamen til høsten.

Klager du på en eksamenskarakter innen torsdag 23. juni vil du få svar på denne innen 10. juli og eventuelt nytt vitnemål i tide til opptaket til høstens studier.

Neste skoleår

Aktuelt

Aktiv i tet!

Aktiv i tet!

Været stod så absolutt skolen bi da Langhaugen vgs arrangerte aktivitetsdag på tampen av skoleåret.

Se flere saker