Profilbilde

Halmstadkonferansen 2013

”Bibliotekets opdrag er fortsat at danne mennesker i samfundet, men på nye måder. Biblioteket er den institution der bedst kan understøtte det nye dannelsesideal”, sa Jens Thorhauge i sin oppsummering av årets Halmstadkonferanse.

"Hvordan bygger vi opp merkevaren vår? Hva gjør vi når hyllene blir tømt og hvordan bør vi endre bibliotekrommet for å gi innbyggerne det de har behov for?" var blant spørsmålene som ble diskutert. Konferansen samlet over 230 deltakere, og mange delte sine inntrykk på twitter: #halmstad13

Her finner du presentasjonene fra årets konferanse.

Flere bilder vil bli lagt ut på en egen Flickrkonto.  

Paneldebatt om folkebibliotekpolitikk i praksis. Fra venstre: Leder for Norsk bibliotekforening Ingeborg Rygh Hjorthen. Leder i Kultur- og folkehelseutvalget, Møre og Romsdal Kristin Marie Sørheim (Sp). Frilanser og medredaktør i Minerva, tidligere kulturredaktør i samme tidsskrift, Kristian Meisingset.
Helge André Njåstad, Ordfører i Austevoll kommune, medlem i Fylkesutvalet i Hordaland, 2. plass på stortingslista til Frp i Hordaland.


_____________________________________________________________


 

 

 

Arrangører:
Hordaland fylkesbibliotek i samarbeid med Kultur Halland, Kultur i Väst, Mölndals stadsbibliotek, Aarhus Kommunes Biblioteker.

Konferansen ble støttet av Nasjonalbiblioteket.

  

Halmstadkonferansen 2013Jens ThorhaugeOpningstid

Opningstid

15. sept. - 14. mai kl. 08:00 - 15:45
15. mai - 14. sept. kl. 08:00 - 15:00

Sentralbord

Sentralbord

55 23 90 00
Kontakt oss

E-post

E-post

hfk@hfk.no

Post

Post

PB 7900
5020 Bergen

Besøk fylkeshuset

Besøk fylkeshuset

Agnes Mowinckels gate 5
Sjå kart