Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Velkommen til nytt skuleår 2016-2017

Det nærmar seg torsdag 18. august og SKULESTART! Alle tilsette på Fitjar vidaregåande skule gledar seg til å sjå deg.

Denne dagen skal du møta opp kl 07.55 i kultursalen på Fitjar kultur- og idrettsbygg.  2 lærarar, med raude paraplyar, står utanfor skulen og viser veg. Opplegget i kultursalen er felles for heile skulen og varer ca 1 time. Det vert mellom anna opning av skuleåret med rektor Leif Helge Engelsen. Etterpå vil du få møta din kontaktlærar og elevane i klassen. Kantina vår sel mat denne dag. Det kan vera lurt å ta med eg skrivesaker. Skuledagen på Fitjar vgs sluttar kl 14.10.

Me håpar du får ein flott dag og start!   

VELKOMEN !

Skal du starte på Fitjar vgs denne hausten?

Undervisninga i vidaregåande skule krev at alle elevane har datamaskin. Du har sjølv ansvar for å skaffe deg PC eller Mac til skulestart i august, men fylkeskommunen gir gjennom Atea tilbod om subsidiert PC som er godt eigna for deg som elev. Gå inn på lenkja under for informasjon om PC-ordninga.

Anna informasjon:

Bestille PC hos Hordaland fylkeskommune

Aktuelt

Samarbeid med Årskog barnehage

Samarbeid med Årskog barnehage

Vg1 Design og handverk har i to dagar i veke 23 hatt samarbeidsprosjekt med Årskog kunst –og naturbarnehage. Barna fekk jobba med leire og utforma både skulpturar og bruksformer saman med vg1-elevane. Ungane var veldig ivrige og stolte over produkta som står til tørk og skal brennast.

Flytta inn

Flytta inn

I haust hadde elevane på vg1 Design og handverk eit landart-prosjekt, der dei skulle bruka stubbar utanfor skulen til å lage "bustad" for ulike dyr og fuglar - og no har det flytta inn ein måke i den eine bustaden.

Sjå fleire saker